Αρχική σελίδα  |  Προφίλ   |  Έμποροι   |
 Επικοινωνία   |  Help    
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
  Help
1) ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΦΩΤΟΑΓΓΕΛΙΑΣ

2) ΑΛΛΑΓΗ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΦΩΤΟΑΓΓΕΛΙΑΣ

3) ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣ


ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΦΩΤΟΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να καταχωρήσετε μια φωτοαγγελια  από την κεντρική σελίδα της autocrash.gr  πατάτε το μπλε κουμπί ( καταχώρηση φωτοαγγελιας ) στο αριστερό μέρας της σελίδας.

θα ανοίξει μια  σελίδα στην οποία θα καταχωρήσετε τα στοιχειά του οχήματος καί τά δικά σας ( τα πεδία που είναι σκούρα εινα απαραίτητο να συμπληρωθούν ).

Μόλις τελειώσετε πατάτε το πλήκτρο ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

θά ανοίξει μία καινούργια σελίδα που θα σας δίνει τούς κωδικούς της αγγελίας σας πού θά χρειασθείτε γιά ενδεχόμενη αλλαγή - επεξεργασία - διαγραφή της. Και συγχρόνως σάς επιτρέπει το ανέβασμα τών φωτογραφιών σας ( μεχρι 10 ανεβαζοντας τες ανα τρείς ) 

Για να καταχωρήσετε  τις φωτογραφίες του οχήματος σας  πατάτε το κουμπί αναζήτηση μόλις βρείτε την φωτογραφία που θέλετε από τόν υπολογιστή σας κάνετε διπλό κλικ επάνω στην φωτογραφία επαναλαμβάνετε την ιδία διαδικασία και για τις υπόλοιπες δύο φωτογραφίες με τα υπόλοιοπα παρακάτω αντίστοιχα κουμπιά ( αναζήτηση ) καί πατατε τό πλήκτρο ΑΝΕΒΑΣΕ περιμένετε εως οτου  εμφανισθούν οι φωτογραφίες στήν οθόνη σας.

Επαναλαμβάνετε τήν ίδια διαδικασία γιά τίς υπόλοιπες τρείς καί ουτο καθεξής.

  

Οταν τελειώσετε μέ τό ανέβασμα τών φωτογραφιών σας μέχρι 10 η καί λιγότερες πατάτε το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Σημείωση  Το ανέβασμα τών φωτογραφίων μπορεί νά διαρκέσει από μερικά δευτερόλεπτα έως και λίγα  λεπτά ανάλογα με το μέγεθος τών.

  

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

designed and developed by Intersoft